over mij

perCaso by Antonella Petrai archicook

Ik ben Antonella Petrai, geboren Napolitaanse, maar alweer meer dan 10 jaar woonachtig in Nederland.

Al meerder jaren ben ik bezig met koken en probeer ik de Italiaanse eetcultuur over te brengen op anderen. Dat doe ik in de vorm van PerCaso Foodatelier; een foodservice waarbij ik in nauw overleg met de klant zorg voor de aankleding van ieder evenement. Dat varieert van een eenvoudige lunch met broodjes tot een themafeest.

In mijn keuken maak ik ook gebruik van traditionele familierecepten. Als ik deze gerechten klaarmaak denk ik aan de mensen van wie ik deze recepten heb gekregen. Zo is er de aubergine uit de oven van mijn moeder, het gerecht met gamba’s en artisjokken van mijn vader en de pudding met cacao van mijn schoonmoeder.

Eten en koken verbindt mensen en ik wil graag mijn ervaring delen en ook nieuwe ervaringen opdoen in de vorm van nieuwe gerechten. Kortom; ik sta open voor uw ideeën en suggesties.